Mobilehuset er reparasjons- og service butikk med lang erfaring innen reparasjon og serviceverksted av de fleste typer mobiltelefoner.

Mobilehuset åpnet sin første butikk i år 2003 sentralt i Oslo. Det var primært en kioskvirksomhet med salg av telekort og internet cafe. På denne tiden var det dyrt å ringe både inn- og utland. Noen år senere i 2009 med inntog av den første iPhone 3G i Norge, så var vi blant de første med service av mobiltelefoner, nettbrett og PC. Helt siden starten av de første smarttelefoner, så har vi opparbeidet oss mye kunnskap og erfaring innenfor denne bransjen.

I dag er vi ledende serviceleverandør innen merker som blant annet iPhone, Samsung, Huawei, Sony og HTC. Mobilehuset i Storgata har vært en av de første autoriserte service verksteder med ESD-sikring i alle ledd. Og var ledende service butikk midt i Oslo sentrum. Mobilehuset sin butikk i Oslo har som mål å sikre kvalitet til god pris.

Med fagbrev innen elektronikk og genuin interesse for faget og kvalitet, har våre kvalifiserte teknikere mange års erfaring innen mobil og dataservice. Som kunde hos Mobilehuset kan du være trygg på at dine eiendeler og din informasjon blir tatt godt være på av vår kvalifiserte personell.

Produksjon ved verkstedet er effektivt strukturert og strømlinjeformet. Kvalifiserte teknikere jobber i ro med fokus på det de gjør best, nemlig feilsøker, reparerer og tester din mobil for optimal drift.

Du som kunde er i fokus og vi vil gjøre vårt beste for å holde det vi lover. Det er ingenting som gleder oss mer enn at du er fornøyd!